Lichior de menta

de Ina in Bauturi, 13 Ian 2014 | 25352 vizualizari

COMENTARII (41)

T I M E A 1

13.01.2014, 21:17

nu e prea tare? )

Ina 1

13.01.2014, 21:17

nuuuuu ))

Merisor 1

13.01.2014, 21:17

Pe asta o trec la favorite, poate fac si eu la vara

Krystyan Trendy 1

13.01.2014, 21:17

un paharel as servi si eu

Ina 1

13.01.2014, 21:18

Mai, siropul atenueaza din tarie. Si nu-i lichior sa bei cu sticla. Un paharel ajunge )

Ina 1

13.01.2014, 21:19

daca bei mult, normal ca te ameteste, dar noua ne place asa, un paharel si ... )

MotanLaOale 1

13.01.2014, 21:20

T I M E A 1

13.01.2014, 21:20

pai stiu doar ca mi se parea mult alcool de concentratie ff mare, dar eu nu ma pricep la bauturi , asa ca, cum zici tu e bine ))

Bunica 1

13.01.2014, 21:22

Asa un paharel ca cel pe care-l tine Costel!))

Ina 1

13.01.2014, 21:22

Initial asa am zis si eu, ca e mult alcool, dar altfel nu stiu cata putere ar avea sa extraga toata clorofila si uleiurile din frunze. Frunzele devin ca de hartie, la pipait

Ina 1

13.01.2014, 21:24

Da, Bunica, cate-un paharel d'ala bem ( mai mult eu , ca e mana mea, aia ) )

Panacris 1

13.01.2014, 21:24

Ina , mulțumesc! Chiar că e super bun La noi s-a cam terminat!!!! Timi e ca un fel de digestiv Și la Sătic s-a terminat una două

alilianaa 1

13.01.2014, 21:25

Ioi ce culoare frumoasa are...pastreaza un dop, ca la vara vin sa te vad!

Ina 1

13.01.2014, 21:26

la vara fac altul, Lili )

T I M E A 1

13.01.2014, 21:26

Da Cris stiu ce e, faceam si eu conversatie ))

simona72 1

13.01.2014, 21:26

Baaaai deasta beam in tineretile mele la chefuri cum ii zicea, cum ii zicea??ca nu mai stiu...parca au trecut 100 ani Deci vorba lui Laura, trebe sa ajung la Fetesti...

Bya Ralu 1

13.01.2014, 21:27

super vreau

Ina 1

13.01.2014, 21:27

Multumesc, Cristina! Tare mult i-a placut si lui Costel. Cand imi cere, imi cere un paharel de "medicament" ))

Ina 1

13.01.2014, 21:30

Simona ))

simona72 1

13.01.2014, 21:31

Mi-am adus aminte...Pepermint

Rocsi 1

13.01.2014, 21:34

Ce racoros o fi si cat de bun. Bravo!

Mitinita 1

13.01.2014, 21:36

ce culoare frumoasa trebuie sa trec iar pe la Fetesti sa vad cu ce se drege Costel ))

laura_n 1

13.01.2014, 21:42

ce misto arata! eu nu suport bauturile astea, dar le admir de la distanta))

laura_n 1

13.01.2014, 21:43

mi se trage de la un Bloody Mary in excces )))

laura_n 1

13.01.2014, 21:43

scriu aiurea de pe telefon

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lichior de menta