Limonada

de Criss in Bauturi, 7 Aug 2014 | 2755 vizualizari

 

A venit in sfarsit vara si canicula mult trambitata inca de la inceputul anului. Astfel ca acum cautam sa ne racorim prin orice metode si ce poate fi mai potrivit decat o inghetata sau o limonada rece ? De cate ori mergem la strand, cumparam cate un Mojito cu lamaie, lime, diverse siropuri colorate, gheata si apa minerala. Eu il prefer pe cel simplu fara siropuri colorate, astfel ca imi pregatesc si acasa de multe ori.

 

INGREDIENTE

  • -suc de lamaie
  • -felii de lamaie si lime
  • -zahar sau sirop de zahar
  • -frunze de menta
  • -cuburi de gheata
  • -apa minerala
  • -optional sirop de menta/capsuni/visine sau orice va place
  • -felii de fructe (piersici in cazul de fata)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada:

Punem in pahare suc de lamaie (cam o lamaie stoarsa la un pahar), o lingurita sau doua de zahar, in functie de cat de dulce va place, frunze de menta, felii de lamaie, felii de piersici, cuburi de gheata si turnam apa minerala.

Simplu, bun, racoritor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Limonada cu fructe