Lin la gratar

de Dya Daniela Andrei in Peste, 19 Iul 2011 | 7675 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de lin
  • condimente: sare si piper
  • o rosie,
  • un ardei iute 
  • lamaie dupa gust
  • mujdei de musturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lin la gratar:

Pestele, curatat si spalat, il condimentam, il ungem cu putin ulei si il punem in cuptorul incins in prealabil, pentru aproximativ 30 de minute. Avem grija sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Intre timp, puteti pregati un pui de mamaliga. Ornam cu ardei iute, rosii si servim, fie cu sucul de la o lamaie fie cu mujdei de usturoi.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lin la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:34

Bucataras Medi 1

02.08.2011, 13:35

ei bine eu mare amatoare de peste tin sa-ti spun canu am mancat niciodata lin nu stiu ce gust are dar gust acuma de la tine..................... ...........bine mai arata..................

Dya Daniela Andrei 1

02.08.2011, 16:11

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume, la cuptor