Lin la gratar

de Dya Daniela Andrei in Peste, 19 Iul 2011 | 14934 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de lin
  • condimente: sare si piper
  • o rosie,
  • un ardei iute 
  • lamaie dupa gust
  • mujdei de musturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lin la gratar:

Pestele, curatat si spalat, il condimentam, il ungem cu putin ulei si il punem in cuptorul incins in prealabil, pentru aproximativ 30 de minute. Avem grija sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Intre timp, puteti pregati un pui de mamaliga. Ornam cu ardei iute, rosii si servim, fie cu sucul de la o lamaie fie cu mujdei de usturoi.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lin la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:34

Bucataras Medi 1

02.08.2011, 13:35

ei bine eu mare amatoare de peste tin sa-ti spun canu am mancat niciodata lin nu stiu ce gust are dar gust acuma de la tine..................... ...........bine mai arata..................

Dya Daniela Andrei 1

02.08.2011, 16:11

multumesc!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon in sos de vin pe pat de sare la cuptor