Linguine alla salsiccia - Linguine cu carnati

de irena in Paste, 21 Mar 2012 | 2012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr linguine
  • 100 gr carnati afumati(chorizo sau cabanos),
  • 1/2 ardei gras galben,
  • 1/2 chili,
  • 2 linguri ulei masline,
  • 750 ml suc rosii,
  • 50 ml smantana,
  • sare,
  • 1 lingura zahar.
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linguine alla salsiccia - Linguine cu carnati:

Fierb pastele comform instructiunilor de pe ambalaj ,le scurg si le las deoparte.


Calesc ptr 5 min in ulei ,carnatii taiati cubulete,adaug ardeiul si chili taiat cubulete si continui calirea ptr inca 3 min,apoi adaug sucul de rosii,sarea si zaharul si las pe foc mic cca 30 min,adaug smantana si inchid focul.


Amestec sosul cu pastele fierte si rad parmezan deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Linguine alla salsiccia - Linguine cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

iri_iri 1

21.03.2012, 20:58

Sim0na 1

21.03.2012, 20:58

Bun, bun!

mamaieelena 1

22.03.2012, 10:43

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb