Lipie

de Irina in Piine, 23 Sep 2009 | 11091 vizualizari

 

I-a venit si ei randul, in sfarsit.

 

INGREDIENTE

  • 170 ml lapte
  • 1 lgt sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lgt drojdie uscata
  • 1 galbenus de ou(pentru uns lipiile)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie:

Masina de paine amesteca ingredientele. Se scoate aluatul si se imparte in doua. Se formeaza doua lipii, se asaza in tavile speciale si se ung cu ou. Urmeaza coptul si ... gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine cu cartofi si cascaval