Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde

de Sim0na in Sandvisuri, 17 Oct 2012 | 4112 vizualizari

 

Asta am papat eu in aceasta seara... binenteles ca nu singura :)

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii libaneze
  • 150 g mozzarella Delaco
  • 100 g kaizer
  • 1 fir ceapa verde
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde:

In tigaia de clatite (sau o alta tigaie incapatoare) am prajit pentru 1 minut una din lipii. Deasupra am pus rondelele de mozzarela, kaizerul si ceapa taiata rondele. Am condimentat cu busuioc, sare si piper. Deasupra am pus si cealalta lipie, am mai lasat cateva secunda, si am intors pentru a se praji putin si cealalta lipie. Am mai lasat 1 minut, apoi am scos lipia din tigaie.


Am taiat-o in 4 si am papat-o pe nerasuflate!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

adry88 1

18.10.2012, 08:55

yammy!

Sim0na 1

18.10.2012, 09:57

Ce ma bucur ca va place... Mai am in frigider niste lipii, deci mai fac cateva portii sa ajunga la toata lumea
Va si va pe toti!

Bya Ralu 1

22.01.2013, 20:22

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita