Loboda prajita

de Constelatialeu in Mancaruri de legume, 10 Mai 2013 | 5361 vizualizari

 

N-am mai mancat de cand eram copil,facea mamaia mea.Ieri cand primea instructiuni de la mama,ce aveam de facut prin gradina ( cu doamna profesoara de biologie nu te pui,doar executi) si am ajuns la sectorul loboda,mi-a zis ca a facut loboda prajita si uite asa mi-am amintit instantaneu gustul bun de loboda prajita.Sincer nu stiu daca chiar asa o facea si bunica,am improvizat un pic,ce mi-a zis mama cu ce mi-a trecut mie prin cap,dar va garantez ca a iesit o bunatate si vorba aia eu sunt carnivora declarata...

 

INGREDIENTE

  • 300 g loboda
  • 10-15 fire ceapa verde
  • usturoi verde,am avut niste firisoare subtirele,cred ca au fost vreo 20
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri rosii cu ardei
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita delikat legume
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Loboda prajita:

Loboda o curatam si o oparim. Ceapa, usturoiul taiate marunt le punem in tuciul cu ulei incins (e mai buna mancarea facuta-n tuci, cel putin mie asa-mi place), le calim la foc domol, adaugam delikatul si apoi loboda oparita si lasam sa se prajeasca. La final adaugam rosiile cu ardei si mararul tocat, 5 minute si dam tuciul de pe foc.


Am servit cu sunca prajita....totusi sunt carnivora...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Loboda prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Constelatialeu 1

10.05.2013, 12:05

Eu daca va zic ca-i buna,nu trebuie sa ma credeti,trebuie doar sa incercati...

laura_n 1

10.05.2013, 14:02

vai, dar ce buna tre sa fie

simona72 1

10.05.2013, 22:02

Nici eu nu am mai auzit!!! interesant!!1 merge cu putina smantina deasupra si brinza rasa,zic eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza dulce si visine

de GeorgiG 5

ieri la 22:22

Chec cu oreo si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:46

Tort cu capsuni

de GeorgiG 5

ieri la 20:34

Rasucite cu branza

de GeorgiG 5

ieri la 18:53

RETETA RECOMANDATA
Paste de orez cu legume chinezesti