Macaroane cu branza

de ony in Spaghete, 30 Noi 2010 | 11166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet macaroane
  • 200 gr stafide
  • 2 esente de rom
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • 400 gr branza telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

se fierb macaroanele conform indicatiilor si se scurg;


intre timp se bat ouale cu zaharul,se sfarama branzica peste,se adauga esenta,stafidele;


compozitia astfel obtinuta se amesteca cu macaroanele usor;


se unge o tava cu ulei sau margarina,se presara cu pesmet,se toarna totul si se baga la cuptor;se lasa la foc mediu pana ce capata o crusta;


cand s-a racit presarati cu zahar farin

 

TIPS-URI

1

poate fi folosita orice fel de branza doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

02.12.2010, 10:28

RuxyRux 1

02.12.2010, 10:37

Mmmmmm cat de aromate...cum sa nu-i placa mofturiciului scump?

ony 1

03.12.2010, 14:47

il dau eu pe brazda

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui, ciuperci si smantana