Macaroane cu branza la cuptor

de Adinacarla in Paste, 29 Iun 2010 | 36860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Macaroane ( am avut in dulap mai multe pungi de macaroane incepute)
  • branza sarata
  • unt
  • 2 oua
  • masline maruntite
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza la cuptor:

Am fiert macaroanele in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce s-au fiert le-am scurs si le-am trecut sub jet de apa rece.


Am uns o tava cu unt.


Macaroanele le-am amestecat cu branza sarata iar apoi le-am asezat in tava.


Am batut ouale ca si pentru omleta si le-am amestecat cu putin lapte, branza si cateva masline maruntite ( prima data cand pun masline la macaroane...dar au fost bune).


Dupa ce am turnat peste macaroane compozitia de oua am bagat tava la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Adinacarla 1

04.07.2010, 23:37

nu mai sunt dar pentru tine cu mare drag as mai face o tava

ony 1

27.11.2010, 16:22

cred ca sunt tare bune,am s-o incerc si eu,azi am facut macaroane cu branza si stafide
http://img831.imageshack.us/img831/1482/dsc09532c.jpg

Adinacarla 1

29.11.2010, 13:01

multumesc ony.
arata forte bine macaroanele facute de tine...yam, yam.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Paste cu unt si cascaval