Macaroane cu branza si praz

de Satisfyyourcravings in Paste, 25 Mar 2016 | 744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame macaroane
  • 50 grame unt
  • 3 tulpini praz
  • 4 linguri faina
  • 700 ml lapte degresat
  • 1 lingurita cu varf pudra de mustar
  • 2 linguri creme fraiche
  • 50 grame Parmezan
  • 110 grame Cheddar maturat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza si praz:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se topeste untul intr-o cratita si se adauga prazul taiat rondele. Se gateste 4 minute, pana se inmoaie. Se adauga faina si se mai lasa 1 minut. Se adauga laptele treptat, amestecand cu un tel. Se adauga pudra de mustar, se aduce sosul la punctul de fierbere, se reduce focul si se lasa 5 minute, pana se ingroasa.


Se ia sosul de pe foc, se adauga Parmezanul, branza Cheddar si creme fraiche. Se amesteca pana devine omogen.


Se scurg pastele, pastrand 3 linguri din apa in care au fiert. Se amesteca cu sosul, adaugand apa, daca este nevoie pentru a obtine un sos matasos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza si praz" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:06

elucubratiiculinare 1

27.03.2016, 08:47

foarte bun

Geanina87 1

28.03.2016, 12:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata de paste cu conopida si sfecla rosie