Sufleu de tagliatelle

de Doralinda in Paste, 22 Noi 2012 | 2293 vizualizari

 

E o reteta gustoasa care nu necesita multa munca!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatelle
  • 100 ml smantana
  • 200 gr parmezan ras
  • 5-6 felii mari de jambon
  • putin unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de tagliatelle:

Se fierb pastele in apa cu putina sare, apoi se strecoara si se pun iar in aceiasi oala in care au fost fierte, cu putin unt. Se amesteca putin, apoi se adauga parmezanul si se amesteca iar la foc foarte mic ptr cateva minute, pana cand se topeste parmezanul. Se adauga apoi si jambonul taiat cubulete mici.


Ungem tava cu putin unt si punem compozitita, iar pe deasupra turnam smantana. Lasam la cuptorul preincalzit cca 30 min ( la foc traditional, nu la cel cu aer) la 200 C ( depinde de cuptor).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de tagliatelle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Doralinda 1

24.11.2012, 10:45

Lilik, multumesc mult!

Mihaela11_jo 1

02.12.2012, 21:07

Foarte bune si practice

Doralinda 1

02.12.2012, 22:41

Intr-adevar practice!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu broccoli