Macaroane cu cabanos

de AnyCostescu in Paste, 9 Sep 2012 | 2548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • macaroane
  • cabanos
  • apa
  • sare
  • pt sos: ulei,ciuperci, ceapa,morcov,bulion smantana. condimente. usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu cabanos:

Cabanosul se taie in bucati de 2- 3 cm. Se ia fiecare macaroana si se introduce in fiecare bucata de cabanos. Eu am pus cate 2 macaroane la fiecare bucata de cabanos.


Se pune apa la fiert, cand fierbe se pun macaroanele. Se lasa sa fiarba.


Intre timp se face sosul: ceapa, morcovul si ciupercile se taie si se calesc in putin ulei pana se inmoaie. Se pune bulionul si se lasa sa fiarba, apoi se pune smantana, condimentele si usturoiul. Se mai lasa sa fiarba un pic si se da deoparte. Se amesteca macaroanele cu sosul si se serveste :D


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lau 1

09.09.2012, 12:47

fain

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 16:39

Place

mamaieelena 1

10.09.2012, 21:16

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb