Macaroane cu ton

de -Miti- in Paste, 29 Ian 2011 | 3449 vizualizari

 

Reteta e de la sora mea,Monicu si fiica-mea ar fi in stare sa manance la orice ora.De fapt,mai mult pentru ea le mai fac si eu did cand in cand,in rest o trimit sa manance de la bunica.De obicei le fac cu spaghette,dar am avut numai macaroane.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr macaroane
  • 1 cutie ton in ulei
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 2  linguri pasta de tomate
  • condiment ptr paste italian
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu ton:


Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierte se clatesc cu apa rece si se lasa in strecuratoare sa se scurga.


Se caleste ceapa si cand incepe sa se rumeaneasca se adauga pasta de tomate.


Se adauga conserva de ton,condimentele ,sarea si piperul.


Se mai tine 5 minute si se amesteca cu macaroanele.


Se poate presara parmesan sau cascaval ras deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

30.01.2011, 00:18

buna

kevin_cos 1

05.02.2011, 22:33

Imi pare rau dar trebuie sa iti zic ca este o pasta inventata de tine adevarata pasta cu tonno este total diversa de ce ai facut tu si inca o informatie nu exista condiment pentru paste bineinteles daca doriti sa mancati cat mai natural.

-Miti- 1

05.02.2011, 23:31

reteta mea se numeste macaroane cu ton

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pui si sos de rosii