"Scoici" cu chiftelute

de diaconta in Paste, 5 Mar 2011 | 3209 vizualizari

 

Adica,altfel de paste.....doar nu v-ati gandit ca m-am apucat sa gatesc scoici.Nu as putea spune ca pastele sunt favoritele mele,de aceea incerc sa fac cate o combinatie mai "altfel" ,sa le potrivesc gustului meu.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste scoici
  • un piept de pui
  • un ou
  • 3 linguri pesmet
  • 2 catei de usturoi
  • condiment pentru pui,piper
  • marar,patrunjel
  • morcovi
  • 100 ml suc de rosii
  • 3 linguri smantana
  • 100 gr cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Scoici" cu chiftelute:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierte se iau de pe foc ,se adauga o cana de apa rece si se lasa in apa sa se umfle,chiar de's scoici si nu ...penne.Se scurg de apa si se pun sub un jet de apa rece.Mie nu-mi place sa ramana lipicioase.


Din pieptul de pui,pesmet,ou,usturoi si verdeata se fac chiftelute maruntele care se prajesc in ulei.Se condimenteaza evident.


In uleiul in care am prajit chiftelele punem morcovii sa se prajeasca.Cand s-au inmuiat suficient,punem si chiftelutele,apoi adaugam sucul de rosii si smantana.Se lasa sa fiarba putin.Daca este cazul mai adaugam putin piper.


Cascavalul se razuieste pe razatoarea cu gauri mari.


Se amesteca pastele cu sosul si cascavalul razuit si se pun intr-un vas de yena ,pe care l-am uns in prealabil cu putin unt.


Se lasa la cuptor pana cand se topeste cascavalul si se intrepatrund aromele.


De preferinta se servesc calde si se mai poate adauga smantana.


Tare mi-au placut in combinatia asta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Scoici" cu chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

divainbucatarie 1

07.03.2011, 08:51

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:29

tare bun

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Farfale in sos, cu piept de pui crocant