Spaghete cu cremwursti si sos rosu

de ilinca_rox in Paste, 27 Mai 2014 | 1978 vizualizari

 

Am tot vazut poze cu astfel de preparat si mi se pare tare amunzant sa vad cum trec pastele prin cremwusti. Trebuia sa incerc si eu. Sper sa va placa :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spaghete Baneasa;
  • 200 gr cremwursti de pui;
  • 2 fire ceapa verde;
  • 2 fire usturoi verde;
  • 4 linguri pasta de rosii;
  • 150 ml apa;
  • ulei;
  • sare;
  • piper;
  • busuioc;
  • marar sau patrunjel pentru decor.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu cremwursti si sos rosu:

Punem intr-o oala la fiert apa cu sare. Pana ce apa da in clocot pregatim cremwursti: ii taiem in 3-4 bucatele fiecare, apoi prin fiecare bucatica bagam cate 3-4 spaghete, pana ce bucata de cremwursti ajunge la mijlocul spaghetelor. Procedam astfel cu toate bucatele de cremwursti. Jumatate din cantitatea de spaghete se baga prin cremwursti iar restul de paste se fierb simple. Cand apa clocoteste, punem la fiert pastele impreuna cu cremwursti pentru 8 minute la foc mic.


Pentru sos: Curatam ceapa si usturoiul, le tocam marunt si le punem la calit intr-o tigaie incinsa cu ulei. Cand incep sa prinda o culoare aurie adaugam si sosul de tomate inmuiat(amestecat) cu apa. Lasam sa fiarba 4-5 minute, apoi adaugam sare, piper si busuioc, dupa gust. Cand pastele sunt fierte se scurg de apa, se pun pe farfurie si se adauga sosul peste ele. Se decoreaza cu partrunjel sau marar (dupa gust) tocat marunt. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca focul este prea puternic riscam sa se sparga cremwurstii;

2

daca doriti, puteti baga prin cremwusti mai multe paste;

3

sosul se poate condimenta dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu cremwursti si sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

anca_rm 1

28.05.2014, 12:19

Krystyan Trendy 1

28.05.2014, 15:22

de probat ....cred ca sunt foarte buuune!

ilinca_rox 1

28.05.2014, 22:27

Ma bucur ca va place reteta si va multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pipe rigate cu carne si sos alb