Macrou afumat

de costi7hector in Peste, 14 Noi 2016 | 815 vizualizari

 

Nevestica mea e cea cu postatul retetelor dar am zis sa postez si eu ceva simplu si sa ma laud cu afumatoarea mea, rudimentara, urata pe afara, dar care face o “afumatura” delicioasa :) Daca aveti ceva de afumat va astept la noi sa facem putin fum...

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati macrou,
  • 4 linguri sare grunjoasa,
  • 2 l apa,
  • afumatoare
  • rumegus.
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou afumat:

Se curata pestele, fara sa ii taiem capul. Preparam o saramura din 2 l apa si 4 linguri sare grunjoasa. Aruncam pestele in ligheanul cu apa sarata si il “uitam” acolo cateva ore, eventual pana a doua zi. Eu l-am tinut cateva ore. Pregatim focul la afumatoare, prindem fiecare bucata de peste cu cate o sfoara si introducem pestele in afumatoare. Il uitam acolo 3-4 zile, fara sa uitam sa mentinem fum continuu :p Fiind prima oara cand am facut l-am tinut 2 zile, e foarte bun si asa, dar daca il tineti 3-4 zile va fi si mai bun. :) Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

16.11.2016, 08:26

Trebuie sa fie tare bun!

Panacris 1

23.11.2016, 19:06

Ina 1

08.01.2017, 13:51

Excelent!
Nu conteaza cat de rudimentara e afumatoare, important e sa faca treaba buna . Nici noi n-am fi vrut sa cumparam una noua, dar nu ne pricepeam nici sa facem, n-aveam nici unde s-o montam si nici din ce sa facem... Dar acum chiar nu regretam investitia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macrou afumat