Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Condimentam pestele (spalat) cu sare si piper, lasam 10 min, dupa care prajim pe ambele parti cca 2-3 min. Scoatem pe un servetel absorbant.
Intr-un ceaun adaugam putin ulei de masline, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete si lasam sa se caleasca putin, adaugam ardeii tocati, rosiile tocate cubulete, sucul de rosii, 1 foaie de dafin, sare, piper, crenguta de cimbru, 1 l de apa si lasam sa fiarba cca 10 min din momentul in care da in clocot.
Oprim focul, adaugam usturoiul pisat (eu l-am frecat cu putin ulei ca la mujdei), pestele prajit, amestecam si dam la cuptorul incalzit cca 5-10 min.
La final adaugam patrunjel verde.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult