Macrou afumat cu struguri in lipie

de moi_miruna in Peste, 8 Feb 2012 | 2110 vizualizari

 

Ideala pentru iubitorii de peste!

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura:
  • 2 pesti macrou afumat
  • seminte de floarea soarelui decojite
  • 1 strugure alb (sau negru pentru o diversitate de culori)
  • 4 lipii
  • 1 lamaie
  • 1/2 varza
  • salata verde
  • Pentru sos:
  • 1 cutie smantana
  • maioneza light Hellmann's
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou afumat cu struguri in lipie:

Se taie foarte fin varza si salata verde, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca impreuna. 

Pestele se marunteste fin (nu inainte de a-i scoate toate oasele si pielita). Boabele de struguri se taie in jumatati.

Se amesteca impreuna toate ingredientele punandu-se la final si semintele decojite.

Sosul este compus din 4 linguri smantana la 2 linguri de maioneza.

Se asambleaza punand pe lipie sosul apoi umplutura si se ruleaza cu ajutorul unei folii alimentare (daca e lipie mica, singura nu sta).

Se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou afumat cu struguri in lipie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

08.02.2012, 21:55

bun,bun

Lau 1

09.02.2012, 11:15

interesanta combinatia

MIUTA 1

10.02.2012, 11:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!