Macrou afumat cu struguri in lipie

de moi_miruna in Peste, 8 Feb 2012 | 3657 vizualizari

 

Ideala pentru iubitorii de peste!

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura:
  • 2 pesti macrou afumat
  • seminte de floarea soarelui decojite
  • 1 strugure alb (sau negru pentru o diversitate de culori)
  • 4 lipii
  • 1 lamaie
  • 1/2 varza
  • salata verde
  • Pentru sos:
  • 1 cutie smantana
  • maioneza light Hellmann's
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou afumat cu struguri in lipie:

Se taie foarte fin varza si salata verde, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca impreuna.


Pestele se marunteste fin (nu inainte de a-i scoate toate oasele si pielita). Boabele de struguri se taie in jumatati.


Se amesteca impreuna toate ingredientele punandu-se la final si semintele decojite.


Sosul este compus din 4 linguri smantana la 2 linguri de maioneza.


Se asambleaza punand pe lipie sosul apoi umplutura si se ruleaza cu ajutorul unei folii alimentare (daca e lipie mica, singura nu sta).


Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou afumat cu struguri in lipie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

08.02.2012, 21:55

bun,bun

Lau 1

09.02.2012, 11:15

interesanta combinatia

MIUTA 1

10.02.2012, 11:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de rădăcină de țelină cu avocado

ieri la 20:57

Panna cotta cu lapte de cocos si fructe de padure

ieri la 20:50

Tartă rasturnată cu spanac, bacon si brânză de capră

ieri la 20:42

Tort cu iaurt si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Waffe cu mozzarella si ardei

de oanapl 7

ieri la 18:51

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarta cu capsuni
  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de rădăcină de țelină cu avocado

ieri la 20:57

Panna cotta cu lapte de cocos si fructe de padure

ieri la 20:50

Tartă rasturnată cu spanac, bacon si brânză de capră

ieri la 20:42

Tort cu iaurt si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Waffe cu mozzarella si ardei

de oanapl 7

ieri la 18:51

RETETA RECOMANDATA
Macrou afumat