Macrou cu lamaie

de elucubratiiculinare in Peste, 16 Feb 2018 | 7310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc macrou
  • 2 lamai
  • 1 pahar vin alb
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu lamaie:

Pestele se curata si se spala in cateva ape. Se face o marinata pentru peste din zeama de la o lamaie, ulei, sare si piper.  Se freaca pestele cu aceasta marinata si se lasa pentru o ora. Intr-o tava dreptunghiulara se pun pestii intregi (chiar si cu capatana- arata mai bine).  Se pune un pahar de vin alb peste ei si lamaile taiate feliute. Se lasa la cuptor pentru o ora la foc mediu (180 grade C). Patrunjelul tocat marunt se presara cand se scoate din cuptor. Se serveste cu cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor