Macrou cu legume picante

de r3nat02006 in Peste, 5 Mar 2013 | 3484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 1 ardei gras rosu
  • 250 gr ciuperci
  • 1 vanata medie
  • 1 dovlecel mediu
  • rozmarin proaspat
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ghimbir
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu legume picante:

Macroul se curata si se taie in 3 bucati, dupa care l-am dat cu un praf de sare si l-am lasat 15 minute la frigider.

Intre timp am taiat legumele cubulete medii le-am pus intr-un vas, le-am acoperit cu  apa si le-am pus pe foc timp de 15-20 minute. Dupa ce a trecut timpul mentionat mai sus le-am scos cu o paleta si le-am pus in tigaia incinsa, unde am adaugat condimente si le-am calit timp de 5 minute, amestecand continuu. Pestele l-am scos de la frigider si l-am fript pe grill timp de 5 minute pe fiecare parte dupa care l-am scos pe farfurii si l-am asezonat cu putin sos facut din usturoi si iaurt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu legume picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou la gratar cu sos spaniol