Macrou la cuptor

de getix in Peste, 25 Mar 2014 | 6186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macrou
  • 2 cepe
  • 1 conserva rosii cuburi
  • sare
  • rozmarin
  • piper
  • lemongrass
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Pestele se taie pe burta, se curata, se decapiteaza, apoi se spala.


Se usuca cu prosop de hartie, se unge cu ulei apoi se condimenteaza.


Ceapa se taie julien.


Se umple apoi fiecare bucata de peste cu ceapa si rosii.


Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 15-20 min.


Se serveste cu patrunjel tocat si mamaliguta .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

getix 1

25.03.2014, 20:14

Motan,Alina, Tabita,Deyutzky, Bya, Luana, Simonacallas, Simona,Laura, Rocsi, va multumesc si va

MIUTA 1

26.03.2014, 12:49

reisnaor_2006 1

17.10.2014, 09:59

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34