Macrou la cuptor

de Ancutsa in Peste, 25 Mar 2017 | 3041 vizualizari

 

Macrou la cuptor, cu foi de dafin si coriandru, alaturi de ardei cu crema de branza.

 

INGREDIENTE

  • 10 macrouri
  • ulei
  • sare dupa gust
  • cateva foi de dafin
  • putin coriandru macinat
  • 100 g branza de vaca
  • 50 g unt
  • 3 lingurite smantana
  • 1 legatura ceapa verde
  • cateva ridichi
  • 1 ardei gras rosu
  • lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:


Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.


Se asaza pestele intr-o tava unsa cu putin ulei, se mai stropesc cu putin ulei, apoi se presara sare, coriandru macinat si cateva foi de dafin. Coriandrul mi se pare o mirodenie interesanta si aromata. Are note piperate (dar nu e atat de picant, astfel ca pot manca si cei care nu se impaca prea bine cu piperul) si o usoara aroma de lamaie, de aceea am pus mai putina lamaie la final.


Se da tava la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.


Se prepara crema de branza: se rade branza intr-un castronel, se adauga smantana si untul si se potriveste de sare. Se adauga si ceapa verde tocata marunt si se amesteca bine.


Se spala un ardei gras rosu si se curata de seminte, se umple cu branza si se taie felii.



Decorul: se asaza cateva felii de ardei cu branza pe un platou. Din crema de branza ramasa se pot face mici sfere, care se asaza langa ardei si se decoreaza cu felii subtiri de ridichi rosii, se presara susan prajit. Se asaza si pestele, se decoreaza cu frunze de ceapa verde si se stropeste cu putina lamaie.



Pofta Buna!



Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/03/macrou-la-cuptor.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

miki_a 1

26.03.2017, 18:19

Bun tare!

kytz 1

26.03.2017, 22:19

Bun!

Ancutsa 1

27.03.2017, 13:41

Va multumesc frumos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume, la cuptor