Macrou la tigaie

de iri_iri in Peste, 4 Iul 2012 | 9426 vizualizari

 

.....i mi place tare pestele si as manca oricand si in orice fel!

 

INGREDIENTE

  • avem nevoie de:
  • 3 pesti macrou,
  • malai,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit,
  • o lamaie zemoasa
  • si bineinteles o mamaliguta gustoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la tigaie:

Pentru inceput curatam pestele frumos ,il spalam si apoi il taiem in bucati egale. Apoi il asezam frumos sa se scurga, dupa care il presaram cu sare si piper dupa gust . Intr-un vas punem malai pe care il folosim pentru a trece fiecare bucata de peste prin el, dupa care punem la prajit in ulei. Dupa ce s-a prajit bine pestele il asezam intr-un bol si stoarcem lamaia bine peste pestele prajit, care se lasa un pic sa se patrunda bine cu zeama de lamaie.

Se serveste cu mamaliguta si cu lamaie, eu asa il prefer pentru ca nu prea imi prieste usturoiul.  

Pofta buna!

TIPS-URI

1

lamaia face casa buna cu pestele!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MIUTA 1

05.07.2012, 18:24

iri_iri 1

05.07.2012, 18:40

pupici,unul cate unul

RuxyRux 1

05.07.2012, 18:45

Arata grozav Iri, tocmai ce m-a imbogatit sotul aseara cu o colectie de macrou de captura aseara 7 bucati...mare si frumos peste, astazi i-am facut unul pe pat de sare, a fost incantat, a mers perfect cu lamaie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu fistic si ciocolată albă

ieri la 21:18

Pui crocant la cuptor

ieri la 21:07

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada prajita cu orez basmati si sos remoulade