Macrou proaspat cu scoici, chorizo si rosii

de Catalina L in Peste, 20 Oct 2018 | 1137 vizualizari

 

O reteteta improvizata cu produse proaspete si de sezon.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/macrou-proaspat-cu-scoici-chorizo-si.html

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou proaspeti si curatati - 250 g fiecare
  • 600 g des midii/scoici proaspete curatate
  • 1 ardei rosu
  • 50 g de carnat chorizo
  • 2 rosii
  • 2 cepe salota
  • 15 ml de cidru (sau bere, vin)
  • 2 linguri bulion de rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de paprika afumata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 20 g de unt sarat
  • cimbru, dafin
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou proaspat cu scoici, chorizo si rosii:

Curatati ceapa si usturoiul si tocati marunt. Spalati ardeiul si rosiile si taiati-le bucatele.


Indepartati pielea carnatului si taiati-l bucatele.


Intr-o tigaie mare si adanca incalziti untul si uleiul.


Sotati ceapa si usturoiul cu paprika afumata.


Adaugati carnatul taiat si prajiti totul impreuna.


Puneti ardeiul si rosiile apoi turnati cidrul si adaugati bulionul. Amestecati, puneti sare, piper, cimbru si o foaie de dafin si lasati sa reduca sosul timp de 5 minutes.


Puneti pestele, arozati-l cu sos, acoperiti si gatiti la foc potrivit timp de 6 minute.


Adaugati midiile, acoperiti si fierbeti inca 5-6 minute (midiile trebuie sa fie deschise).


Serviti imediat. Este delicios !


Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou proaspat cu scoici, chorizo si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

miki_a 1

21.10.2018, 10:49

Buuuuun!

Gherca Daniela 1

21.10.2018, 13:54

dantes 1

23.10.2018, 11:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Pralina-Ciocolata
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Macrou in sos tomat