Calamari prajiti

de RuxyRux in Peste, 6 Mar 2011 | 6756 vizualizari

 

Atat de simplu de facut si atat de gustosi...am facut reteta ta de data asta Miti...multumesc! Cu ani in urma am mai probat de cateva ori dar i-am dat numai prin faina. Asa mi-au placut mai mult...

 

INGREDIENTE

  •  ulei pentru prajit 
  • calamari rondele( eu am avut proaspeti)
  • o cana faina( 200 mg)
  • 2 oua batute
  • sare dupa gust 
  • zeama de lamaie pentru servit
  • piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamari prajiti:

se spala calamarii sub jet de apa intr-o strecuratoare apoi se usuca intr-un prosop de hartie,


se dau prin ou batut apoi prin faina si piper si se prajesc in ulei incins la wok...


se scot se sareaza si se servesc cu zeama de lamaie...


excelenti!


Pe mai multe site-uri italiene cu retete pentru calamari am vazut ca sarea se adauga la sfarsit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Calamari prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

07.03.2011, 20:23

Multumesc mamaie scumpa

RuxyRux 1

07.03.2011, 20:23

Mena sa stii ca au fost deliciosi

adry88 1

20.05.2011, 17:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar si salata cu creveti si calamari cu pesto