Pataniscas de bachalau (turtite de cod)

de cristeena20 in Peste, 31 Oct 2012 | 3442 vizualizari

 

E o gustare sau un aperitiv foarte bun din peste cod.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cod
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • 100 gr coriandru
  • 50 gr faina
  • 4 oua
  • ulei
  • 1 lta ferment
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pataniscas de bachalau (turtite de cod):

1. Fierbem codul. il curatam de oase si piele  si se desface marunt (se zdrentuieste).Pastram apa de las peste.

2. se toaca ff fin ceapa si se inabusa la foc moderat cu ulei de masline. Adaugam usturoiul pisat. Adaugam codul bachalau si coriandrul.

3. Amestecam ouale cu faina , fermentul si amestecam pana obtinem o crema fina, fara granule de faina. Daca e nevoie  mai adaugam din apa de pe peste. Amestecam cu compozitia de peste si potrivim de sare, piper.

4. Incingem ulei in tigaie si cu ajutorul unei linguri de supa facem turtite care se prajesc in ulei. Se scot pe prosop de hartie absorbant. Se serveste cu sos se usturoi dupa preferinta. Noi am mancat alaturi de salata de fasole uscata cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pataniscas de bachalau (turtite de cod)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi...