Madeleine-reteta clasica

de ianculubita in Prajituri, 29 Sep 2011 | 31743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3oua
  • 150g zahar
  • 200g faina
  • 2linguri apa floare de portocal
  • 1praf de copt
  • 100g unt topit
  • 50ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madeleine-reteta clasica:

Se amesteca ouale cu un praf de sare,zahar,apa de floare de portocal,putin lapte,faina si praful de copt cernute impreuna,untul si restul de lapte;formele se ung cu putin unt topit sau ulei cu pensula,apoi se toarna compozitia si se dau la cuptor 15-20min;pentru ca nu mi-am adus decat o singura forma de madeleine,am folosit si formele de briose.

 

TIPS-URI

1

apa de floare de portocal,se poate inlocui cu esenta de migdale

Daca ti-a placut reteta noastra "Madeleine-reteta clasica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

cucik 1

14.11.2013, 12:12

de unde ingredientul apa floare de portocal? nu merge altceva, vreo esenta.... ?

feliciacristea46 1

14.11.2013, 22:20

apa de portocale este la Auchan, aici in Canada nu stiu unde !!!

ianculubita 1

15.11.2013, 09:20

apa floare de portocal,poate fi inlocuita cu esenta de migdale sau vanilie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec Tradaro