Madi_marin's pizza

de Roxana in Pizza, 11 Mai 2010 | 1210 vizualizari

 

de cand a postat madi_marin reteta de pizza cu aluat subtire, toata lumea incearca. si azi am incercat si eu. si am numit-o dupa tine madi :) e superba, multumesc :)

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • sare
  • 125 ml lapte rece
  • sos de rosii o lingura
  • sunca
  • ceapa
  • porumb
  • branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madi_marin's pizza:

Aluatul: se pune intr-un castron faina cernuta, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider). Eu am pus doar 100 ml lapte, cred ca masuratoarea mea e diferita :) Se framanta un aluat care ,daca se mai lipeste de degete, se mai adauga un pic de faina . Se face o bila si se da la frigider pt juma de ora.


Se intinde foaie cat tava. Eu am pus sunca, ceapa, porumb si branza si condimente pt pizza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Madi_marin's pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (2)

Dana Cristea - pusikmea 1

15.05.2010, 22:53

da, chiar e super, si eu am fact-o

madi_marin 1

20.05.2010, 12:58

ma bucur ca va place.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton