Maioneza

de Dea_Dea in Sosuri, 23 Mai 2013 | 2619 vizualizari

 

Eu va aduc reteta de maioneza care o fac ! Eu zic ca este buna :)

 

INGREDIENTE

  • 1 galbenus de ou fiert
  • 1 galbenus de ou crud
  • 2 lingurite de mustar
  • zeama de lamaie
  • 100-150 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza:

Galbenusul fiert se pune in castron si se piseaza cu furculita.


Se adauga galbenusul crud , se amesteca , iar apoi se adauga mustarul si zeama de lamaie, se amesteca din nou sa se omogenizeze.


Apoi se toarna uleiul putin cate putin mixand continuu, si tot asa pana cand maioneza nu curge din vas.


TIPS-URI

1

Se poate folosi si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Panacris 1

24.05.2013, 08:08

Dea_Dea 1

24.05.2013, 08:33

Multumesc dragilor!! Mie imi iasa de fiecare data cu mixerul

laura2002 1

24.05.2013, 21:05

Bunnn

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sos de patrunjel