Sos de visine

de mimmi in Sosuri, 23 Sep 2010 | 4533 vizualizari

 

Se serveste langa piure de cartofi cu carne.

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan compot de visine fara samburi
  • foi de dafin
  • zahar,
  • sare
  • 2-3 linguri de faina alba
  • 2 linguri de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de visine:

Se caleste putin faina in ulei,avand grija sa nu se faca cocoloase.Se stinge cu zeama din compot,se adauga sare dupa gust.Se pune restul de compot si cateva frunze de dafin si se lasa la fiert 5 minute.Se amesteca sa nu se lege de fund.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

24.09.2010, 00:39

ce bine arata stiu ca ma mancat si eu e foarte bun

Corinuta 1

25.09.2010, 23:17

mimmi 1

30.09.2010, 14:18

Merge cu orice fel de carne sa stiti si are un gust grozav!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos alb, cu mustar si smantana