Maioneza cu smantana si patrunjel

de Dya Daniela Andrei in Sosuri, 20 Mai 2011 | 26039 vizualizari

 

O aroma deosebita!

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri rascoapte (atentie sa nu fie calde sau fierbinti)
  • 2 galbenusuri crude,  la temperatura camerei
  • o legatura de patrunjel
  • 3-4 linguri de smantana
  • ulei cat cuprinde
  • un praf de sare
  • (o lingurita mica de mustar sau zeama de lamaie pentru cazul in care se taie maioneza, desi asta nu ar trebui sa se intample :) )  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza cu smantana si patrunjel:

Intr-un bol punem toate cele patru galbenusuri impreuna cu un praf de sare si amestecam bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza, avand grija sa nu ramana cocoloase de la galbenusurile fierte. Apoi, adaugam ulei, putin cate putin, amestecand continuu.


Cand maioneza are consistenta necesara adaugam patrunjelul tocat marunt si smantana, omogenizam si pastram la rece pana la servire!


Sa aveti spor!

 

TIPS-URI

1

ouale de tara confera o culoare galbena intensa

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza cu smantana si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 21:34

Multumesc draga mea!

deyutzky 1

08.06.2011, 08:59

Micutza Luana 1

18.04.2014, 12:27

super imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos de iaurt cu branza feta si usturoi