Maioneza cu smantana si patrunjel

de Dya Daniela Andrei in Sosuri, 20 Mai 2011 | 24225 vizualizari

 

O aroma deosebita!

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri rascoapte (atentie sa nu fie calde sau fierbinti)
  • 2 galbenusuri crude,  la temperatura camerei
  • o legatura de patrunjel
  • 3-4 linguri de smantana
  • ulei cat cuprinde
  • un praf de sare
  • (o lingurita mica de mustar sau zeama de lamaie pentru cazul in care se taie maioneza, desi asta nu ar trebui sa se intample :) )  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza cu smantana si patrunjel:

Intr-un bol punem toate cele patru galbenusuri impreuna cu un praf de sare si amestecam bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza, avand grija sa nu ramana cocoloase de la galbenusurile fierte. Apoi, adaugam ulei, putin cate putin, amestecand continuu.


Cand maioneza are consistenta necesara adaugam patrunjelul tocat marunt si smantana, omogenizam si pastram la rece pana la servire!


Sa aveti spor!

 

TIPS-URI

1

ouale de tara confera o culoare galbena intensa

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza cu smantana si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2011, 21:34

Multumesc draga mea!

deyutzky 1

08.06.2011, 08:59

Micutza Luana 1

18.04.2014, 12:27

super imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Sos alb cu usturoi si nuca