Sos de Ardei Iute cu Usturoi -Chili Garlic Sauce

de -Miti- in Sosuri, 23 Ian 2011 | 4884 vizualizari

 

Sa va dau si sosul pentru friganelele de porumb(http://bucataras.ro/retete/friganele-cu-porumb-16615.html).
Probabil stiti deja ca nu prea imi plac sosurile din comert,cele de productie autohtona,noroc ca unele din sosurile bune pot fi reproduse. Eu fac toamna cam cat cred ca imi trebuie sa ma ajunga si-l bag in frigider.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ardei iute
  •  6-8 catei de usturoi (de ce le zice oare catei?!)
  •  4 linguri otet 
  • 1 lingurita sare 
  • 1 lingura zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de Ardei Iute cu Usturoi -Chili Garlic Sauce:


Da toate ingredientele prin robot pana obtii o pasta.


Mai adauga sare,zahar sau otet daca mai trebuie.


Transfera continutul intr-un borcan si tine-l la frigider.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de Ardei Iute cu Usturoi -Chili Garlic Sauce" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

lia maria 1

24.01.2011, 12:52

super si reteta asta trebue sa o pun in aplicare

-Miti- 1

24.01.2011, 14:53

uite ce se mareste clubul piscacioaselor piscaciosi parca n-am vazut pe aici

Panacris 1

21.09.2015, 09:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Sos alb cu usturoi si nuca