Maioneza de post din aquafaba

de madi_marin in Sosuri, 16 Iul 2017 | 2908 vizualizari

COMENTARII (11)

Lau 1

16.07.2017, 11:00

merita incercata

Constelatialeu 1

16.07.2017, 11:02

Interesant, habar nu aveam, cum habar nu am ce gust are nautul....dar se stie mie imi plac coastele...;-bd

Valclaudia 1

16.07.2017, 11:41

voi incerca si eu aceasta maioneza, e tare apetisanta!

MotanLaOale 1

16.07.2017, 11:45

mirela0911 1

16.07.2017, 11:55

Foarte interesanta maioneza!

dantes 1

16.07.2017, 12:07

Interesant!

madi_marin 1

16.07.2017, 12:19

Multumesc! E foarte gustoasa si nu e grea deloc deloc! Foarte faina! O s-o folosesc mereu, mai ales ca se gasesc usor conserve de naut si nici nu-s mai scumpe de 2 lei

RODIMUR 1

16.07.2017, 12:34

O idee interesantă, dar n-am văzut conserve de năut... E de încercat...!

Rahela Velicu 1

16.07.2017, 13:30

Rocsi 1

16.07.2017, 20:50

Ce consistenta pufoasa are! Sigur este si foarte buna!

Gherca Daniela 1

17.07.2017, 22:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Banana bread
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

RETETA RECOMANDATA
Crema de usturoi