Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Intr-un vas amestecam grisul,faina,sarea adaugam untul topit si omogenizam.
Va rezulta o textura nisipoasa,dupa care se acopera cu folie si dam la rece o ora.
Scoatem compozitia de la rece si adaugam siropul de trandafiri ; se framanta un aluat omogen,invelim in folie si dam la rece 30 min,
Intr-un vas adaugam curmalele si apa cat sa acopere,punem pe foc sa fiarba pana ce se decojesc.
Le pisam cu furculita, adaugam nuca macinata si cate o lingura de unt topit si si o lingura de sirop,scortisoara si amestecam,adaugand unt si sirop pana rezulta o pasta lipicioasa,
Acoperim si dam la rece 30 min dupa care o impartim in 4 parti egale,
Cu mainile umede formam snur,
Scoatem aluatul de la rece si il impartim in 4 parti egale
Fiecare bucata o intindem, adaugam pasta si inchidem,dupa care rulam aluatul ca sa devina neted,dupa care il aplatizam putin si cu cutitul facem forme si taiem diagonala de cca 2 cm si le prajim in baie de ulei.
Sirop-amestecam siropul de trandafiri cu mierea care am incalzit-o putin,
Dupa care le scoatem in sirop,lasam 2 min dupa care le scoatem intr-o sita sa se raceasca si sa se scurga surplusul de sirop.
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult