Mamaliga clasica

de claudiaO in Piine, 24 Oct 2016 | 510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai extra
  • 1,5 l apa
  • 1 lingurita cu sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga clasica:

Punem apa la incalzit pe foc si adaugam sarea. Cand e calda dar nu fierbinte, adaugam malai cam 250 de frame si lasam sa fiarba pana dispare spumita alba care se formeaza la suprafara. Din cand in cand amestecam in tuci sa nu se prinda. Cand spuma s-a dus aproape de tot, mai punem niste malai in ploaie, amestecam strasnic si mai lasam la fiert cateva minute pana se fierbem si malaiul adaugat. Tot asa procedam pana terminal tot malaiul si mamaliguta prinde contour si devine vartoasa. Cand este fiarba bine o rasturnam pe o farfurie umezita usor cu apa rece ca sa nu se lipeasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga clasica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

24.10.2016, 19:42

As manca cu branza si smantana!

claudiaO 1

24.10.2016, 21:10

Eu am mancat cu telemea veche de oaie si cu ceapa Rosie

MotanLaOale 1

25.10.2016, 15:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Paine la tigaie