Mamaliga cu branza de burduf si ou

de sebirizescu in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 1163 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru mamaliga:

  • malai cat cuprinde
  • apa
  • sare

Pentru umplutura:

  • branza de burduf
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza de burduf si ou:

Intr-un ceaun se pune apa cu putina sare la fiert.


Cand incepe sa clocoteasca se pune treptat malaiul amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.


Se lasa la foc mic sa fiarba bine,se mai amesteca din cand in cand iar cand este gata se scoate pe o farfurie.


Intr-o cratita punem putin ulei de masline,punem un rand de mamaliga,deasupra punem branza de burduf rupta in bucati ,acoperim din nou cu mamaliga iar deasupra se pune putina branza de burduf.


Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana se topeste branza,cam 10 minute.


Se serveste cu ou ochi si smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza de burduf si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

05.01.2016, 17:28

imi place!

sebirizescu 1

08.01.2016, 19:59

multumesc

RuxyRux 1

09.01.2016, 20:54

Preferata mea...imi place mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu leurdă şi ciuperci