Mamaliga cu brinza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2013 | 6034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt mamaliga:
  • 2 cani apa
  • o cana faina malai
  • sare
  • un cub unt
  • pt umplut:
  • 100 gr brinza burduf
  • 2 felii mari brinza Brie
  • o lingurita unt
  • o lingurita ulei de masline
  • 2 felii bacon(optional)
  • smantina sau iaurt gras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu brinza:

Pregatim mamaliga: punem apa cu sarea intr-un vas la fiert. Cind fierbe apa punem faina de malai in ploaie, amestecam bine cu un tel si o lasam pina fierbe faina si incepe sa se desprinda usor de pe vas. La urma punem o lingurita de unt, amestecam si gata mamaliga.


Ungem 2 boluri termorezistente cu putin ulei de masline, punem 2-3 linguri mamaliga, brinza de burduf data pe razatoare sau sfarimata bucatele, inca un rind de mamalica, inca putina brinza de burduf, dar de data asta nu asa de multa, o felie de brinza brie o taiem si o punem peste brinza de burduf, iar printre ele bucatele de bacon. Un cub mic de unt deasupra si dam la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute.


Servim cu iaurt gras sau smantina. Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

noi nu am mai avut rabdare sa se raceasca bolurile si am rasturnat mamaliga pe o farfurie

2

nu am folosit toata mamaliga, mie mi-a mai ramas

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu brinza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

simona72 1

21.03.2013, 15:20

pt toata lumea

ralu_ca 1

09.11.2013, 15:22

Cris2711 1

09.11.2013, 18:56

ce este mai bun?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si cascaval