Mamaliguta cu jumari

de mihaelar63 in Porc, 30 Ian 2010 | 6236 vizualizari

 

noua moda e sa faci de mancare cu ce gasesti in frigider , ehe !!! asta o stim era si mai demult . aveam ceva fleica mai grasuta asa ca am facut rapid niste jumari minuscule pe care le-am pus in mamaliga .

 

INGREDIENTE

  • 500 faina malai
  • sare
  • 400 gr fleica
  • 200 gr bacon
  • 250 gr cas vaca
  • 200 gr branza burduf
  • 200 gr mozzarela
  • 200grsmantana
  • 200 gr iaurt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu jumari:

  1. fleica se taie cuburi marunte si se face jumari , spre sfarsit se adauga si baconul taiat tot asa , se rumenesc pana devin crocante .
  2. intr-o oala se pun 2 litrii apa la fiert  cu sare si se face o mamaliga..
  3. se taie cuburi casul si mozarella .
  4. intr-o cratita teflonata se pune astfel in straturi : untura topita , mamaliga , cas. iaurt , jumari apoi mamaliga branza , smantana , jumari . se alterneaza straturile pana se termina materialul .
  5. se tine 10 minute sub capac sa se topeasca branzeturile.

TIPS-URI

1

serviti cu o cana de moare [ zeama de varza acra ]

2

la sfarsit  lasati mozarella , e mai aspectuasa daca se topeste .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Oana 1

01.02.2010, 22:34

Aoleuuu, imi ploua in gura Ce mai mancam la mamaie la tzara

mihaelar63 1

01.02.2010, 22:57

daca nu ai zeama de varza sa vezi cum merge cu salata verde

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 07:24

vaiiii, ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta