Mamaliguta cu jumari

de mihaelar63 in Porc, 30 Ian 2010 | 3095 vizualizari

 

noua moda e sa faci de mancare cu ce gasesti in frigider , ehe !!! asta o stim era si mai demult . aveam ceva fleica mai grasuta asa ca am facut rapid niste jumari minuscule pe care le-am pus in mamaliga .

 

INGREDIENTE

  • 500 faina malai
  • sare
  • 400 gr fleica
  • 200 gr bacon
  • 250 gr cas vaca
  • 200 gr branza burduf
  • 200 gr mozzarela
  • 200grsmantana
  • 200 gr iaurt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu jumari:


  1. fleica se taie cuburi marunte si se face jumari , spre sfarsit se adauga si baconul taiat tot asa , se rumenesc pana devin crocante .

  2. intr-o oala se pun 2 litrii apa la fiert cu sare si se face o mamaliga..

  3. se taie cuburi casul si mozarella .

  4. intr-o cratita teflonata se pune astfel in straturi : untura topita , mamaliga , cas. iaurt , jumari apoi mamaliga branza , smantana , jumari . se alterneaza straturile pana se termina materialul .

  5. se tine 10 minute sub capac sa se topeasca branzeturile.

 

TIPS-URI

1

serviti cu o cana de moare [ zeama de varza acra ]

2

la sfarsit  lasati mozarella , e mai aspectuasa daca se topeste .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

COMENTARII (4)

Oana 1

01.02.2010, 22:34

Aoleuuu, imi ploua in gura Ce mai mancam la mamaie la tzara

mihaelar63 1

01.02.2010, 22:57

daca nu ai zeama de varza sa vezi cum merge cu salata verde

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 07:24

vaiiii, ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc cu sos vanatoresc