Muschiulet de porc cu carnat cabanos

de babi5 in Porc, 16 Noi 2013 | 1215 vizualizari

 

Pai ce sa mai zic, nu mai zic nimic, zic doar ca este bun tare ..

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc cca 500 gr
  • sare
  • piper
  • 2 cirnati cabanos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu carnat cabanos:

Am taiat muschiuletul in doua avind grija sa nu-l sectionez de tot, sa se poata bate.


L-am batut bine, am sarat ,am condimentat (grija la sare si cirnatul este sarat )


Am uns muschiuletul cu putin ulei, am asezat cirnatul, apoi am rulat am uns si pe exterior.


Am asezat intr-o folie de aluminiu ,apoi l-am asezat intr-o tava de yena peste care am pus putina apa si am dat la cuptorul in prealabil incins, la 200 grade.


Am lasat pentru aproximativ o ora (pina a scazut apa) apoi am desfacut folia si am mai lasat 10 min. sa se rumeneasca.


Muschiuletul este gata pentru a fi servit.


Pofta buna sa aveti!

 

TIPS-URI

1

Linga muschiulet se poate asorta cu fel de fel de garnituri

2

Un pahar de vin la masa este binevenit..

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu carnat cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

babi5 1

17.11.2013, 11:21

Constelatialeu,Bunica,Rocsi Multumesc

babi5 1

17.11.2013, 11:22

krtsty,Baya Ralu,simona72.deyutzky multumesc

Panacris 1

07.06.2015, 14:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului