Cina boiereasca

de mihaelar63 in Porc, 21 Ian 2016 | 4414 vizualizari

 

Am avut la dispozitie putina carne de porc si ultima varzuta de Bruxelles din gradina proprie. In 20 minute am preparat o cina savuroasa si hranitoare. Simplu, rapid de preparat si mananci ca un boier :D

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne porc
  • 3 cartofi
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • 1 cana varza de Bruxelles
  • 1 cana varza rosie
  • 1 cana varza alba
  • 1 morcov
  • 1 lingura otet de mere
  • 1 lingurita seminte de marar
  • sare
  • boia iute de ardei
  • chimen pudra
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cina boiereasca:


  1. Cartofii curatati, spalati si taiati cuburi se pun la fiert in apa cu sare.

  2. Varza rosie si cea alba se taie fideluta, morcovul se razuieste. Se prepara din acestea o salata in care se incorporeaza si patrunjel verde, seminte de marar, putin ulei, sare si otet de mere.

  3. Se curata varza de Bruxelles de cotoare sau frunze patate si se opareste cu apa fierbinte.

  4. Carnea se bate cu batatorul de snitele, se condimenteaza cu sare si boia de ardei.

  5. Prajiti carnea intr-o tigaie cu ulei. Puneti carnea la cald [ sub un capac acoperit ].

  6. in aceiasi tigaie unde ati prajit carnea topiti untul si sotati usor verzisoarele de Bruxelles, pudrate cu chimen.

  7. Se scurg cartofii de lichidul in exces si se zdrobesc ca pentru piure.

  8. Serviti carnea de porc cu piure, salata si verzisoare. Peste pireu puteti pune sosul ramas in tigaie.

  9. Pofta buna !!!


 

TIPS-URI

1

Pentru ca s-a folosit unt la preparare serviti mancarea calda .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cina boiereasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

mihaelar63 1

25.01.2016, 10:31

Cleme, tu o sa primesti fara

mihaelar63 1

25.01.2016, 10:34

Adele lasa ca ne descurcam noi

mihaelar63 1

25.01.2016, 10:35

Ela asa sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza scazuta cu carne afumata