Mamaliguta cu trei branzeturi si friptura

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 16 Ian 2011 | 3510 vizualizari

 

Din seria ,, nimic nu se pierde''.
De sarbatori avem tendinta sa gatim cantitati mai mari de carnuri ,, sa ai - daca cade cineva-'' M-am trezit cu friptura de porc la cuptor in plus + ceva branzeturi .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina malai
  • 500 gr friptura porc la tava
  • sare
  • telemea
  • cas afumat
  • mozarella
  • castraveciori murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu trei branzeturi si friptura:

Din faina de malai+ apa + sare se face o mamaliguta .


Intr-o tava teflonata se pune friptura taiata fasii , alternandu-se cu straturi de mamaliguta si branzeturi rase .


Nu e nevoie de ulei , grasimea de la friptura e suficienta .


Se da tava la cuptorul incins sa se rumeneasca 15 minute .


Se rastoarna mamaliguta pe un platou se razuieste putina mozarella si se serveste aburinda cu castraveciori murati .

 

TIPS-URI

1

Toata familia se   aseaza deodata la masa ,sa nu ramana careva pe dinafara , fara portie ,  se mananca de nu te poti opri de nu te poti opri !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu trei branzeturi si friptura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Cris2711 1

17.01.2011, 17:59

mihaela imi place,ce deliciu ai pregatit tu aici

Panacris 1

21.09.2015, 14:33

mihaelar63 1

21.09.2015, 15:18

Din capitolul , curatenie in frigider

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne tocata in cuib de mamaliga