Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Din seria ,, nimic nu se pierde''.
De sarbatori avem tendinta sa gatim cantitati mai mari de carnuri ,, sa ai - daca cade cineva-'' M-am trezit cu friptura de porc la cuptor in plus + ceva branzeturi .
Din faina de malai+ apa + sare se face o mamaliguta .
Intr-o tava teflonata se pune friptura taiata fasii , alternandu-se cu straturi de mamaliguta si branzeturi rase .
Nu e nevoie de ulei , grasimea de la friptura e suficienta .
Se da tava la cuptorul incins sa se rumeneasca 15 minute .
Se rastoarna mamaliguta pe un platou se razuieste putina mozarella si se serveste aburinda cu castraveciori murati .
1
Toata familia se aseaza deodata la masa ,sa nu ramana careva pe dinafara , fara portie , se mananca de nu te poti opri de nu te poti opri !!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult