Aripioare pane

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2019 | 134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • 1 bucata radacina patrunjel
  • 1 bucata radacina telina
  • 1 catel de usturoi
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 2 linguri apa minerala
  • faina
  • fulgi de porumb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare pane:

Intr-o cratita adaugam legumele curatate si taiate in 4, adaugam apa si aripioarele curatate si taiate varful, (ar fi bine sa le taiem in 2, eu in graba le-am lasat intregi)


Lasam sa fiarba, spumand de cate ori este nevoie, adaugam usturoiul, sare, piper si lasam la foc mic pana ce sunt fierte aripioarele.


Le scoatem din supa si le lasam sa se raceasca.


Intr-un bol batem ouale cu condimente dupa gust si 2 linguri de apa minerala.


In alt bol adaugam faina si in altul fulgi de porumb maruntiti.


Aripioarele le trecem prin faina, ou si fulgi de porumb dupa care le prajim in ulei incins pe ambele parti.


Le scoatem pe un servetel absorbant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Adi 1

08.05.2019, 20:03

Bune!

Rocsi 1

08.05.2019, 20:46

Mmm, as vrea sa rontai o aripioara si sa ma bucur de crocantul ei!

mihaelar63 1

09.05.2019, 08:02

Eu las aripioarele la cine doreste

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de ied

de Bunica 7

ieri la 20:09

Tort Tiramisu

de RODIMUR 5

ieri la 15:11

Ciorba primavaratica de fasole boabe

ieri la 14:29

Sos marocan  Chermoula

ieri la 14:22

RETETA RECOMANDATA
Aripioare in sos de soia