Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2013 | 2597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g piept de pui (doua felii)
  • 300g brocoli
  • 300g conopida
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • o lingurita boia de ardei dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli:

1.Punem o oala cu apa si sare la fiert.Curatam si spalam brocolii si conopida,ii facem buchetele si cand apa incepe sa fiarba punem mai intai la fiert conopida.Cand s-a fiert o lasam la scurs si la racit.Adaugam si brocolii.Cand s-au fiert ii punem si pe acestia la scurs.


2.Punem o tigaie grill la incins.Pregatim carnea,punem sare,piper,usturoi praf,boia si o punem la prajit.Intoarcem si pe partea cealalta.Cand s-a prajit o luam din tigaie si o punem pe farfurie.


3.Intr-un bol punem brocolii.conopida si condimentam cu sare,ulei de masline,zeama de lamaie(nu puneti toata,puneti rand pe rand si gustati) si mestecati.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

17.04.2013, 20:48

O bucatica de pui iau si eu!

Alina26 1

17.04.2013, 21:43

ok ok....servestete!!!!

marianascarlat 1

17.04.2013, 22:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu fasole verde si usturoi