Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2013 | 2839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g piept de pui (doua felii)
  • 300g brocoli
  • 300g conopida
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • o lingurita boia de ardei dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli:

1.Punem o oala cu apa si sare la fiert.Curatam si spalam brocolii si conopida,ii facem buchetele si cand apa incepe sa fiarba punem mai intai la fiert conopida.Cand s-a fiert o lasam la scurs si la racit.Adaugam si brocolii.Cand s-au fiert ii punem si pe acestia la scurs.


2.Punem o tigaie grill la incins.Pregatim carnea,punem sare,piper,usturoi praf,boia si o punem la prajit.Intoarcem si pe partea cealalta.Cand s-a prajit o luam din tigaie si o punem pe farfurie.


3.Intr-un bol punem brocolii.conopida si condimentam cu sare,ulei de masline,zeama de lamaie(nu puneti toata,puneti rand pe rand si gustati) si mestecati.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

17.04.2013, 20:48

O bucatica de pui iau si eu!

Alina26 1

17.04.2013, 21:43

ok ok....servestete!!!!

marianascarlat 1

17.04.2013, 22:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla