Mancare de bame

de Brindusa in Mancaruri de legume, 30 Aug 2011 | 17148 vizualizari

COMENTARII (18)

MVMih 1

30.08.2011, 22:38

Brindusa. Daca asa ies in farfurie cum ai prezentat...nota 100 de la mine. Imi place reteta imi place gustul....Eee! yo n-am reusit niciodata sa fac ceva aspectuos si nici foarte apetisant. Mi-a iesit mai mereu o kestie "mucilaginoasa"....(nici de aruncat, dar nici de infipt in ea)...o sa incerc reteta ta....

Bunica 1

30.08.2011, 23:20

Daca sunt fierte in apa cu otet nu mai sunt baloase Si mie-mi place mancarea cu ba,e

Brindusa 1

30.08.2011, 23:50

MVMih, in farfurie este pranzul meu de azi. Daca le faci asa cum am scris eu, sigur nu ies "mucilaginoase". Neaparat sa incerci. Si sa-mi spui cum ti-au placut.

Mihaela11_jo 1

31.08.2011, 00:00

Foarte buna mancarica ta :
Si mie imi plac si cu carne si de post; au o aroma deosebita

Ade200 1

31.08.2011, 07:54

Aş cultiva şi eu, de unde iei seminţele? Şi cum se ultivă, ca fasolea?

LUK 1

31.08.2011, 08:18

n-am mancat niciodata..seamana cu fasolea verde?

jolygina 1

31.08.2011, 09:35

Lau 1

31.08.2011, 09:51

nu am mancat

adry88 1

31.08.2011, 12:28

alinutzika 1

31.08.2011, 13:57

intaresant

mihaelaM 1

01.09.2011, 00:52

nu am mancat dar o sa le incerc cat mai curand

SENO 1

01.09.2011, 07:55

am mancat bame o singura data in viata mea la niste rude si mi-au placut,erau mult mai mici decat bamele din pozele tale.......or fi mai multe soiuri?

Brindusa 1

01.09.2011, 18:48

Ade200: nu eu sunt cea care le cultiva . Eu doar le pregatesc (sau celmult le adun) Ies din seminte. Cred ca se gasesc la orice magazin cu seminte de legume.

Brindusa 1

01.09.2011, 18:49

LUK, nu seamana deloc cu fasolea verde. Mi-e greu sa-ti explic gustul, dar mie imi plac tere mult

Brindusa 1

01.09.2011, 18:51

SENO, da pot fi de mai multe soiuri. Anul asta le-am avut pe cele din poza: foarte lungi si subtiri. Bamele de obicei cand cresc mari devin fibroase si nu mai sunt bune de mancat. Acestea, insa, sunt foarte fragede chiar si asa mari.

anomisana 1

02.09.2011, 01:33

Luk, semana mai mult cu pastaia de mazare, dar sunt acrisoare la gust si sunt delicioase. Brandusa, eu mai adaug si morcov.

Sabinachiris 1

02.09.2014, 17:54

Unde pot gasi bame in bucuresti? Va rog mult..caut de nu stiu de cand..proaspete ma refer..va rog dk stie cineva.imi trebuie pt cineva fff bolnav iar doctorul i-a recomandat bame..numai k nu gasesc! Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de orez cu legume si unt