Mancare de castraveti murati cu pulpa de porc

de farfuriavesela in Porc, 9 Apr 2014 | 1803 vizualizari

 

Recunosc ca nu am mai mancat aceasta mancare din copilarie, dar astazi mi-am amintit de aceasta reteta pregatita de mama mea, si cum aveam ingredientele necesare, m-am gandit sa o transmit si eu mai departe.
Este o mancare cu gust dulce-acrisor de castraveti si cu aroma imbietoare de la condimentele pe care le-am adaugat.

Urmariti filmul nostru si gatiti impreuna cu noi!!!
http://youtu.be/ZdEEJnPdo10

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr pulpa de porc
  • 6-7 castraveti murati
  • 3 cepe potrivite, taiate solzisori
  • 150 ml suc de rosii
  • 70 gr ardei gras taiat marunt
  • sare, piper, foi dafin, cimbru
  • 2 linguri de amidon alimentar
  • 2-3 fire ceapa verde
  • patrunjel verde
  • 4-5 linguri de ulei
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de castraveti murati cu pulpa de porc:

Taiem carnea cuburi potrivite, o condimentam cu sare, piper si cimbru si o punem intr-o tigaie sa se rumeneasca putin.

Ceapa o calim cu putin ulei, adaugam ardeiul gras dupa care adaugam carnea, completam cu putina apa si lasam sa fiarba pana este aproape fiarta carnea. Dupa ce carnea a fiert adaugam castravetii taiati rondele, sucul de rosii, condimentam si lasam sa mai fiarba cateva minute. Pentru a ingrosa putin sosul mancarii noastre am folosit 2 linguri de amidon alimentar, dizolvat intr-un pahar cu apa rece si am mai lasat putin mancarea sa fiarba.

La final adaugam patrunjelul verde.



Farfuria noastra s-a inveselit cu o mancare delicioasa, plina de culoare si aroma. Se serveste alaturi de o salata la fel de colorata de ardei copti cu putin usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de castraveti murati cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Dana_Retetegg 1

09.04.2014, 11:13

Bya Ralu 1

09.04.2014, 16:34

interesant

laura_n 1

09.04.2014, 17:00

ce bunaciune ai facut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Mancare de castraveti cu piept de pui