Mancare de ceapa cu pui

de MotanLaOale in Pui, 12 Sep 2012 | 6851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de pui
  • 1 kg ceapa
  • 3 ardei
  • 4-5 rosii
  • 6 catei usturoi
  • 100ml vin rosu
  • 2 linguri pasta tomate
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ceapa cu pui:

Carnea de pui se curata si se spala bine.

Legumele se curata si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul si se rumenesc bucatile de pui.

Se scoate carnea si se pune ceapa la calit pana se inmoaie.

Se adauga si ardeiul si se presara cu vegeta, piper.

Se pune carnea si apa si se fierbe 15 minute.

Se pun rosiile si se mai fierbe 10 minute.

Adaugam vinul si usturoiu lsi se baga la cuptor pentru 30 minute.

Cand este aproape gata se adauga verdeata.

Se serveste cu mamaliguta si muraturi.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu piept de pui