un deliciu...
Se curata ceapa si se toaca. Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga si se adauga ceapa tocata, se lasa sa se caleasca, apoi se adauga ardeiul copt taiat fasii. Se lasa sa se inabuse apoi se adauga dovlecelul cubulete, se amesteca, se pune apa cat sa acopere si se lasa la inabusit. Cand sunt fierte toate se adauga pasta de ardei si pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba. Se potriveste de sare si piper si la sfarsit se adauga mararul verde tocat marunt.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro