Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

de Rocsi in Mancaruri de legume, 12 Oct 2012 | 3892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 3-4 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu ou si cascaval:

Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Rosiile le decojim si le taiem bucatele mici.


Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Adaugam ceapa, rosiile si le inabusim vreo 3 minute. Punem apoi bucatile de dovlecei si picuram putina apa, dar foarte putina ca lasa si dovleceii. Acoperim cu un capac si lasam sa se pregatesca la foc potrivit.


Batem ouale spuma si cand legumele sunt bine patrunse iar mancarea este scazuta le turnam in cratita. Invartim si lasam sa se faca bine si ouale. Condimentam cu sare si piper, iar la final punem usturoiul curatat si pisat. Tragem cratita, presaram cascaval ras, apoi acoperim cu capac pentru a se topi.


Sa aveti pofta!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu ou si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

13.10.2012, 20:53

Cris multumesc

Rocsi 1

13.10.2012, 20:53

Multumesc Eduard

Rocsi 1

13.10.2012, 20:53

Lilik multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu sos Bechamel