Mancare de dovlecei cu ou-specific arabeasca

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 5615 vizualizari

 

Este o mancare ce valorifica miezul ramas de la dovleceii umpluti; in tarile arabe se folosesc pentru umplut dovleceii zucchini foarte mici si nu au seminte.
Se servesc deobicei la cina.

 

INGREDIENTE

  • miezul de la 1.5 kg dovlecei zucchini  
  • 3-4 catei de usturoi taiati marunt  
  • 2 oua  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust  
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu ou-specific arabeasca:

Intr-o tigaie wok se pune uleiul de masline la incins sic and ia o culoare aurie se adauga miezul de dovlecel.


Se sareaza si se pipereaza dupa gust; cand dovleceii au inceput sa fiarba se reduce focul, se acopera tigaia si se lasa 20 de minute sa se caleasca. Se adauga 2 oua battue si se mai lasa 2-3 minute.


Se servesc cu lipie araba,muraturi si masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu ou-specific arabeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Mihaela11_jo 1

08.05.2011, 22:27

mamaieelena

gratziela 1

09.05.2011, 00:23

O reteta grozava. Am s-o incerc, mai ales ca se face foarte repede.

Mihaela11_jo 1

09.05.2011, 22:03

Gratziela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cârnăciori de bere în foietaj