Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 9 Feb 2014 | 5185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan dezosata
  • 3 dovlecei
  • 3 cepe mici
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • o cana suc de rosii
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii:

Punem ulei la incins si adaugam carnea pe care am condimentat-o cu sare.O lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile si apoi o scoatem din tigaie pe o farfurie.

In uleiul in care am prajit carnea calim ceapa taiata marunt si cei doi catei de usturoi (taiati in jumatate) timp de 2-3 min dupa care adaugam si dovlecii taiati rondele groase de circa 2-3 cm.Adaugam putina apa(o ceasca) si lasam la foc pana cand bucatile de dovlecei sunt facute dupa care adaugam si carnea impreuna cu sucul de rosii si vinul.

Adaugam si cimbrul,foile de dafin si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Lasam sa dea in cateva clocote si apoi luam de pe foc si asezonam cu patrunjel(este de preferat verde insa eu nu am avut decat uscat).

Servim calda!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Sylvia 1

10.02.2014, 16:06

de cand am vazut poza am stiu ca esti tu ! ai niste mancaruri gurmande si apetisante care ma cuceresc, parca striga poza aia

RuxyRux 1

10.02.2014, 16:08

Arata betooon! Intr-un mare mare fel!

simonacallas 1

14.04.2014, 23:43

Arata minunat si sigur e delicioasa Brava

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei